Dacă sărbătorești un eveniment în familie la Casa Căbuz, ori dacă petreci la noi un weekend de distracție cu prietenii, îți propunem să înlocuiești pentru o zi tradiționalul grătar și gulaș cu burgeri delicioși și alte bunătăți made by Adi Cermonea.

Adi, bucătar de profesie, a pus ”pe roate” (la propriu) un mini restaurant cu specialități precum: burgeri, cartofi pai, piept de pui în crustă de susan, clătite cu gem și papanași cu smântână și dulceață.

Burgărie & Bunătăți by Adi Cermonea se poate deplasa și monta la cerere în curțile pensiunilor și la festivaluri.

Salutare prieteni!

Pasiunea pentru gatit, iubirea pentru natura si dorinta de a va oferi experiente culinare deosebite m-au indemnat sa pun pe roate (la propriu ?) un mini restaurant! Va invit incepand de astazi sa gustati si sa savurati burgeri si bunatati! Ne vedem, povestim, promovam zona Avrigului si mancam bine la festivaluri in aer liber toata vara! Incepem astazi la Festivalul Național Florile Oltului Avrig unde va astept cu burgeri, cartofi pai, piept de pui in crusta de susan, clatite cu gem si papanasi cu smantana si dulceata!

Este mesajul de introducere pe care Adi l-a publicat recent pe rețelele sociale.